TS Laevad on suviseks kõrghooajaks valmis

Jaga
Facebook ikoon Linkedin ikoon
Illustratsioon
Teenusest
mai 9, 2022

Suvekuud on saartele reisimiseks alati kõige populaarsem aeg aastas. Ka paaril viimasel pandeemia-aastal on suvised reisijate ja sõidukite arvud olnud rekordiliselt suured, mis tähendab, et peame igaks suveks olema järjest paremini valmis. Hooajast saame tavaliselt aimu juba lihavõttepühade ajal, kui ilusate ilmadega pikemaks ajaks saartele minnakse. See on ühtlasi ka aeg, kui ise kogu meeskonnaga vaimu järjest enam suve lainele seame ja uueks kõrghooajaks ettevalmistusi teeme.

Oleme alustanud suveabiliste värbamisega, et rahvarohkel ajal kõik toimetused kiiremini kulgeksid. Virtsu- Kuivastu liinil on meil käesoleval aastal 1100 reisi rohkem ja Rohuküla-Heltermaa liinil 212 reisi enam ning piletimüük on avatud aasta lõpuni. Suveks toome lisalaevana liinile ka parvlaeva Regula.

Tegime praamid.ee veebilehel reisijate tagasiside põhjal mitmeid olulisi uuendusi. Avalehel on nüüd taas lihtne valida reisi suund ja kõrvaloleval kaardil on ka sadamate nimetused leitavad – peamine, et õige suuna pilet ostetud saaks. Nüüd on igal reisijal võimalik näha, millisele laevale ta pileti ostab – kuvame veebis piletiostulehel väljumiste juures nüüd laeva ikooni, mis on  õige parvlaeva värvi ning hiirega ikooni peale liikudes kuvatakse ka laeva nimi. Punane on Tiiu, roheline Leiger, sinine Tõll ja oranž Piret. Regula ikoon on tumehall. Aprillikuu jooksul viime selle täienduse sisse ka mobiilirakendusse. Tulemas on erivajadustega reisijatele mõeldud info – mida on vaja teha sadamasse jõudes selleks, kui on vaja sõidukiga saada lifti juurde ja kuhu need sõidukid laeval paigutada. Hiiumaa liinil reisijatele on heaks uudiseks Hiiumaa liini sadamate läbipääsusüsteemide kaasajastamine. Sadamates vaatame üle sõiduradade ja ootealademärgistused. Tehakse vajalikkejoonimistöid, et reisijatel oleks hea ja turvaline liigelda.

Suvehooaja alguses on uuenemas ka meie pardarestorani menüü, et reisijaid hooajaliste valikutega rõõmustada. Menüü vahetub meil igal hooajal, viimati muutus menüü märtsis ja järgmine kord peaks muutus toimuma juunis, et siis suviseid ja kergemaid roogasid valikusse tuua. Aprillikuust on juba kõikidel parvlaevadel menüüs jäätisekokteil ning Pireti pardal katsetatakse ka lahtise jäätise müüki, mis võib suvel hitiks kujuneda.

Millele kindlasti soovime sellel hooajal rohkem reisijate tähelepanu juhtida:

TS Laevad on suviseks kõrghooajaks valmis. Nüüd jääb ainult üle päikest ja temperatuuritõusu oodata. Puhkusteperiood ja soojad ilmad meelitavad inimesed saartele.

Autor: TS Laevade juhatuse liige ja teenindusvaldkonna juht Ave Metsla

Kõik uudised